Мій Шевченко

2014-01-28

/Files/images/ma/IMG_4488-m.jpg

Ми не лукавили з тобою,

Ми просто йшли; у нас нема

Зерна неправди за собою.

Т.Шевченко

Справжній митець – то незвідана висота і глибина, яку кожен осягає, покладаючись на власні сили – інтелектуальні, духовні, освітні, фізичні, зрештою. Коли ж мова про такий талант, яким є Тарас Шевченко, пізнання ці нескінченні, як нескінченним і вічним є сам народ український, який всупереч кільком століттям бездержавності, загарбницьким війнам, асиміляції, возведеної в ранг державної політики метрополій, геноциди та масові знищення, щоразу відроджується, знаходить у собі сили для швидкого розквіту, як легендарний Фенікс, зроджуючи яскравих синів – борців за волю і незалежність.

В рамках підготовки до святкування 200- ліття від Дня народження Т. Шевченка весь педагогічний колектив нашого закладу 28 січня зміг доторкнутися до життєвого і творчого шляху великогоі Кобзяря.

Ми спробували у театралізованому дійстві показати, якою була ж та стежина Шевченка-кріпака до Шевченка-Кобзаря. Усі присутні змогли відчути на собі важкість його шляху і насолодитись плодами життя Шевченка - невмирущими творами.

Кiлькiсть переглядiв: 220

Коментарi