Щасливі миті шкільного життя

2021-05-31

/Files/images/nove/IMG-ec18cbddeac898d5c5fd3ccebf1997ee-V.jpg

Промайнув іще один навчальний рік. Настала хвилююча мить свята Останнього дзвоника. І для учнів, і для вчителів це чудова шкільна традиція, тепле родинне свято, яке не можна нічим замінити.

Іде час, змінюються люди і змінюється бачення світу. Ми також йдемо в ногу з часом, тому цьогоріч в Іршиківському навчально-виховному комплексі свято Останнього дзвінка пройшло в нестандартній формі. Наші вчителі та діти творчі і креативні. Вони заздалегідь приготували оригінальні представлення своїх класних колективів. Була і веселка щастя від учнів початкових класів, і об’ємна сонячна система, як символ шкільного життя, і веселі ляльки-маріонетки, і звичайно велика книга шкільних буднів від учнів старших класів.

На початку дня вчителі провели урок щастя у своїх класах. Далі кожен міг відвідати майстер-клас по виготовленню пряника-дзвіночка, де діти власноруч допомагали оздоблювати солодкі гостинці. Приємно, що до роботи творчої майстерні і святкових подій долучилася наша староста Олена Андріївна Якобчук.

Свято продовжувалося. Кожен клас презентував свій колектив, свою маленьку родину. Всі були гарно одягнені, відповідно до ідеї презентації. Хто із емблемами, а хто із білими бантами та метеликами. Привітальне слово мала директор школи Світлана Василівна Мельничук, яка, як берегиня шкільного вогнища, подякувала всім за продуктивну роботу та вручила дітям грамоти і дипломи. Наші вчителі та учні творчі і працьовиті, тому нагород було багато.

До привітань долучилися випускники попередніх років. Вони розповіли про власний досвід навчання в інших закладах. З їхніх уст пролунало, що лише в школі можна навчатися в сімейному колі у взаєморозумінні та батьківській турботі, а далі - доросле життя із своїми випробуваннями і труднощами.

На завершення свята кожен отримав солодкий подарунок - дзвіночок щастя.

Приємно всіх вразила фото зона, створена Лесею Миколаївною Клименко за ідеєю Світлани Василівни.

Пролунав останній дзвінок! Свято вдалося! Чудових вам канікул, школярі. А ми чекаємо знову дитячого сміху, нових звершень, нових подій у нашому Іршиківському НВК. І знову задзвенить дзвінок...

/Files/images/nove/IMG-d58f9396176f3e948d62358a4bbbf95a-V.jpg

/Files/images/nove/IMG-f3008ecd2a9af12d729c7ca3447e8269-V.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 215

Коментарi