Тиждень початкових класів

2020-12-10

/Files/images/nove/поч 01.jpg

Найважливішим із завдань сучасної початкової школи є розвиток пізнавальної активності школярів, формування у них допитливості, бажання пізнавати нове. Збільшення навчального навантаження на уроках примушує вчителя замислитись над тим, як підтримувати інтерес молодших школярів до навчання.

Одним з найбільш дієвих способів формування нового ставлення до навчання і пізнання є проведення предметних тижнів у початковій школі.

Цікаво, весело та пізнавально для молодших школярів пройшов Тиждень початкової школи в Іршиківському НВК з 16 по 20 листопада 2020 р. Конкурси, ігри, змагання розвивали творчість школярів, вчили бути спостережливими, кмітливими та креативними. Кожен день мав свою тематику.

Відкриття відбулося на шкільній лінійці учнів початкової школи, де всіх присутніх ознайомили з планом проведення тижня початкових класів. План містив багато цікавих та змістовних заходів, в яких взяли участь учні 1-4класів. І вже по завершенню тижня можна сказати, що сподівання учасників на отримання позитивних емоцій справдилися.

Кожен день мав певне спрямування:

v День Мистецтва

v День Української мови

v День Природознавства

v День Літературного читання

v День Математики

Навіть самі назви днів тижня говорять про широку палітру цікавих заходів, які відбулися у учнівських колективах. Їх режисерами- постановниками виступали класоводи – Столяр А.М., Харчук Т.М., Бондарчук Н.М., Харчук Н.С. Їх ентузіазм, творчий підхід допомогли зробити тиждень початкової школи справжнім святом як для дітей, так і для дорослих.

Урочисте закриття тижня початкових класів відбулося на лінійці, під час якої були підведені підсумки, нагороджено переможців, роботи учнів представлені на виставці.

Кiлькiсть переглядiв: 198

Коментарi