Тиждень толерантності

2020-11-23

/Files/images/nove/ТОл-2.jpg

Згідно річного плану роботи НВКна 2020-2021 навчальний рік, з метою відзначення Дня толерантності, сприяння інформованості учнів про зміст європейської цінності – толерантності, збільшення кількості людей, які її поділяють, удосконалення рівня розуміння терміну «толерантність» в школі, заохочення дітей до відповідальної громадянської позиції, в Іршиківському НВК з 16.11.2020 по 20.11.2020 було проведено Тиждень толерантності.

У понеділок 16.11.2020 педагогом-організатором Жулінською Н.В. було організовано шкільну пошту «Напиши листа другу» де учні мали змогу написати чи намалювати листівку своєму другові з подякою про його хороші риси.

Вівторок 17.11.2020 ЗДВР Клименко Л.М. та вихователь ЗДО Колодій Є.П. провели анкетування серед батьків дітей які відвідують садочок що є при школі «Духовно-моральне виховання в ЗДО (заклад дошкільної освіти)» Діагностичне опитування показало, що більшість батьків задоволені методами виховання їхніх дітей, також були почуті пропозиції батьків щодо того на які саме проблеми потрібно звернути увагу саме з їхньою дитиною .

У середу 18.11.2020 класні керівники 5-10кл. провели виховні години щодо обізнаності усіх учасників навчально-виховного процесу стосовно толерантності та інтолерантності. Учні добре володіють поняттями «ввічливість», «толерантність», «милосердя».

Також учні старшої та середньої школи мали змогу відвідати та взяти активну участь у арт-тренінгу «що тобі не вистачає для того щоб бути більш толерантним?».

Четвер 19.11.2020 педагог-організатор Жулінська Н.В. провела тренінг на тему « Пройди шлях однолітка у його черевиках» серед учнів 5 класу з метою розвитку навичок соціальної поведінки, виховання толерантного ставлення до людей та вміння спочатку аналізувати життєві ситуації у яких знаходиться їхній одноліток і тоді лише критикувати дію.

Пятницю 20.11.2020 у школі пройшла акція «Дерево - долоні толерантності», мета яко: розвиток інтересу до творчої діяльності, виховання вміння нести добро іншим через добрі справи. Учні усіх класів мали змогу самостійно виготовити долоньки з кольорового паперу та написати на них ім’я товариша і його толерантні риси. У кінці тижня ми усі долоньки оформили у загальне дерево школи. До цього заходу також залучили дошкільняток та учня з особливими потребами Тарасюка Дениса.

Тиждень толерантності пройшов активно, весело,творчо та толерантно!

/Files/images/nove/ТОл-1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 243

Коментарi