Випуск - 2019

2019-06-26

/Files/images/tabr/Вип-19-1.jpg

У четвер, 27 червня, в Іршиківському НВК відбувся випускний вечір. Випускників привітали зі святом керівництво навчального закладу й села та вручили атестати про середню освіту.

Випускний вечір проходив на чудово прикрашеному подвір’ї навчального закладу. На шкільне свято зібрались рідні й друзі випускників, колишні учні та жителі і гості села.

Ведучі Якобчук Наталя та Хомич Ірина запросили винуватців свята, яких усі присутні зустріли гучними оплесками. Цього року навчальний заклад закінчили четверо хлопців і вісім дівчат. Вони пройшли коло пошани рідним шкільним подвір’ям та зайняли свої місця. Про кожного з випускників заступник директора НВК Леся Миколаївна Клименко розповіла у віршованій формі.

З отриманням документів про середню освіту випускників привітала директор школи Світлана Василівна Мельничук. Також до привітань долучився сільський голова Павло Степанович Огороднік.

Після зачитання наказу про випуск учнів 11 класу, керівник навчального закладу вручила винуватцям свята свідоцтва про повну загальну середню освіту.

/Files/images/tabr/Вип-19-2.jpg/Files/images/tabr/Вип-2019-3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 271

Коментарi