• Ви знаходитесь тут:

  • головна
  • Новини
  • Тиждень знань з безпеки життєдіяльності та День цивільного захисту

Тиждень знань з безпеки життєдіяльності та День цивільного захисту

2019-04-30

/Files/images/nove/ЦЗ--3.jpg

Протягом тижня з 22.04.2019 по 29.04.2016 року в школі проходив Тиждень знань безпеки життєдіяльності та День цивільного захисту. Завданням цього тижня було поглибити поінформованість та знання учнів з життєво необхідними знаннями, вміннями і розумінням важливості збереження власного життя і здоров’я, виховання здорового покоління зі сформованою культурою безпечної поведінки, із засвоєним алгоритмом дій в умовах конкретної надзвичайної ситуації. У рамках тижня учні 1-6-х класів підготували виставку стіннівок, за змістом пов’язаних з небезпеками сучасного життя людини .

/Files/images/nove/ЦЗ--4.jpg/Files/images/nove/ЦЗ--5.jpg

Для учнів 5-8 класів був проведений квест «Цивільний захист – це не жарти», змагання передбачало проходження 5 станцій, де вони відповідали на питання ,отримуючи бали! Перемогла команда 5-го класу!

Класні керівники 1-11-х класів протягом тижня проводили години спілкування на теми: «Небезпечні знахідки», «Природні загрози».

25 квітня День ЦЗ розпочався зі збору керівного та начальницького складу цивільного захисту школи та проведенням загальношкільної лінійки, на якій ознайомили усіх учасників з основними цілями та завданнями Дня ЦЗ. Після цього було відпрацьовано порядок дій при загрозі пожежної тривоги з учбовою евакуацією для всіх учасників навчально-виховного процесу без попередження з сигналом «Увага всім». На допомогу класним керівникам у бібліотеці було організовано тематичну виставку матеріалів щодо ЦЗ та матеріалів, присвячених річниці трагедії на Чорнобильській АЕС. День цивільного захисту в школі проведений на належному рівні. Основні цілі та завдання Дня ЦЗ виконані. Усі передбачені планом заходи також виконано.

/Files/images/nove/ЦЗ--1.jpg/Files/images/nove/ЦЗ--2.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 298

Коментарi