• Ви знаходитесь тут:

  • головна
  • Новини
  • Кольоровий тиждень в початковій школі

Кольоровий тиждень в початковій школі

2018-11-26

/Files/images/nove/ПШ5-2018.jpg

Кольоротерапія – метод психологічного лікування з метою розслаблення, зняття стресів, підняття настрію та тонусу за допомогою кольорів; це цілеспрямований вплив кольором на самопочуття, фізіологію людини. Лікування кольором відоме людям з давніх часів. Сама природа подарувала цей ефективний і водночас простий метод оздоровлення. Правильно підібрані кольори гармонізують емоційний стан людини, підвищують працездатність, гостроту слуху, позитивно впливають на апетит та наше здоров’я. Лікуватися кольором можна по-різному: носити відповідний одяг, пити кольорову воду, візуалізувати промінь або включити в раціон продукти потрібного кольору.

З метою ефективного впровадження у навчально-виховний процес технології кольоротерапії, у початковій школі Іршиківського НВК з 19 по 23 листопада 2018 року був проведений КОЛЬОРОВИЙ тиждень початкової школи, а це – захоплююча подорож у кольорову країну. Кожний день у нас був незвичайний, він був яскравим та пізнавальним, присвячений певному кольору. Протягом дня на різних уроках діти знайомилися із відповідним кольором, його дією на організм людини, про цей колір читали віршики та фантастичні оповідання, проводили руханки під музичний супровід, ним малювали, гралися іграшками такого кольору. А ще відповідний колір мав бути присутній в одязі, у бантиках, стрічках, краватках, комірцях дітей.

Впродовж тижня класи були наповнені повітряними кульками, поробками, сюрпризами, подарунками, добротою та посмішками. Діти із задоволенням провели час.

/Files/images/nove/ПШ3-2018.jpg/Files/images/nove/ПШ2-2018.jpg/Files/images/nove/ПШ1-2018.jpg/Files/images/nove/ПШ4-2018.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 511

Коментарi