• Ви знаходитесь тут:

  • головна
  • Новини
  • «Шкільна бібліотека – центр творчого розвитку дитини»

«Шкільна бібліотека – центр творчого розвитку дитини»

2018-11-01

/Files/images/nove/МБ-2018.jpg

Шкільна бібліотека – центр спілкування і духовності. Без неї годі уявити навчання і виховання школярів, без неї неможлива освіта і самоосвіта педагогічних працівників. Адже весь навчальний і виховний процес у школі починається саме з бібліотеки...

Місячник шкільної бібліотеки в Іршиківському НВК розпочався з інформаційного повідомлення про план проведення заходів в рамках Всеукраїнського місячника на загальношкільній лінійці, а також висвітленням тематичних матеріалів на стенді «Бібліотека інформує».

Всеукраїнський місячник шкільних бібліотек проходив під гаслом «Шкільна бібліотека – центр творчого розвитку дитини»

У плані місячника відбулося багато цікавих заходів та бесід. Учні школи та вчителі мали можливість взяти участь у цих заходах. Всі кожного разу знайомилися з цікавою інформацією виховного змісту, що відповідало зазначеній темі заходу. Кожен етап був присвячений конкретній темі та заходам, що допомогли цікаво та з користю провести час.

Учні навчального закладу активно брали участь в усіх заходах, які були запропоновані: літературні і тематичні виставки, бібліотечні уроки, акції, оформлення різноманітного роду поличок, круглі столи. Неможливо відмітити, що актив навчально-виховного комплексу дійсно знає і цікавиться проблемами творчого розвитку дитини як особистості. Спільними зусиллями вчителя і бібліотекаря створюється середовище, сприятливе для формування та зростання творчого потенціалу дитини. Адже саме бібліотека – це світ відкриттів, світ творчості, де формується читач-творець. Використовуючи різноманітні форми роботи, шкільний бібліотекар робить все, що від нього залежить, для того, щоб усі читачі – учні, вчителі, адміністрація школи, батьки були переконані в тому, що шкільна бібліотека є орієнтиром у світі знань, центром творчого розвитку дитини.

/Files/images/nove/МБ-2018-2.jpg/Files/images/nove/МБ-2018-3.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 311

Коментарi