• Ви знаходитесь тут:

  • головна
  • Новини
  • районний семінар з туристсько-краєзнавчої роботи

районний семінар з туристсько-краєзнавчої роботи

2018-04-03

/Files/images/nove/ТК-4.jpg

03 квітня 2018 року Центром дитячої творчості на базі Іршиківського НВК було проведено районний семінар для педагогів навчальних закладів району, що відповідають за туристсько-краєзнавчу роботу.

Тема: Обмін досвідом роботи керівників гуртків ЦДТ та відповідальних за туристсько-краєзнавчу роботу у закладах загальної середньої освіти. Вдосконалення діяльності туристсько-краєзнавчих та туристсько-спортивних творчих об'єднань.

Мета:

· розвиток учнівського туризму та шкільного краєзнавства як найбільш ефективних засобів фізичного, патріотичного та громадянського виховання молоді;

· обмін досвідом організації туристсько-краєзнавчої роботи;

· підвищення кваліфікації, технічної та тактичної майстерності учасників семінару.

Семінар проводився з метою активізації роботи в напрямку національно-патріотичного виховання учнівської молоді шляхом залучення до туристсько-краєзнавчої діяльності учнів закладів загальної середньої освіти району.

У семінарі, який складався з теоретичної і практичної частин, взяли участь 22 педагоги навчальних закладів.З вітальним словом до учасників семінару звернулись О.В.Грінченко, головний спеціаліст відділу освіти, молоді та спорту та директор НВК С.В. Мельничук.

Методистом ЦДТ Нагорною А.Л. висвітлено питання виховання національної самосвідомості дітей через засоби туризму, краєзнавства та екології. Працівники Іршиківського НВК ознайомили присутніх із системою організації туристсько-краєзнавчої роботи у навчальному закладі. Досвідом підготовки команд до туристських змагань на практичних заняттях поділились педагоги навчальних закладів району П.С. Любчак, О.П.Крива, А.В.Кожевніков, С.І.Демчук.

Учасникам семінару були надані інформаційно-методичні матеріали, які допоможуть педагогам у підготовці юних туристів. (за матеріалами сайту http://stkostiantyniv-cdt.edukit.km.ua/podii_sjogodnishnjogo_dnya/id/1123/vn/Семінар-для-керівників-туристичної-роботи/)

/Files/images/nove/ТК-2.jpg/Files/images/nove/ТК-1.jpg/Files/images/nove/ТК-3.jpg/Files/images/nove/ТК-5.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 273

Коментарi