Тиждень англійської мови

2017-12-14

/Files/images/nove/a-5.jpg

«Ви говорите англійською?» З цієї фрази починається спілкування між людьми, які розмовляють різними мовами і хочуть знайти спільну мову для спілкування. Знання іноземної мови допомагає нам зміцнити дружбу і взаємини між різними народами.

/Files/images/nove/a-1.jpg

Підвищення освітнього рівня та якості володіння англійською мовою, розвиток творчої активності учнів, підвищення інтересу до мови, стимулювання інтелектуальної та мовної активності учнів, підвищення їх культурного рівня - мета проведення Тижня англійської мови, який проходив в нашій школі серед учнів 1-11 класів з 27листопада по 1 грудня 2017 року.

Програма тижня була насиченою і різноманітною.

У понеділок пройшло урочисте відкриття тижня, на якому учні 10 класу презентували Велику Британію, глядачі мали змогу прослухати національну ірландську пісню «Ally Bally» та переглянути запальну ірландську польку.

Впродовж тижня школярі випускали стінгазети на тему «English-speaking countries» (5-11 класи), постери «My favourite English Letter »(1-4 клас), для учнів 1-4 класів було організовано Свято англійської мови, старшокласники взяли участь в інтелектуальній грі «The cleverest».

/Files/images/nove/a-2.jpg/Files/images/nove/a-3.jpg/Files/images/nove/a-4.jpg/Files/images/nove/a-6.jpg

Задоволення від участі в тижні отримали всі учасники, адже змогли і щось цікаве пізнати, і показати свої знання та вміння. Такі заходи об’єднують дітей, сприяють згуртуванню колективу, приносять естетичне задоволення.

Кiлькiсть переглядiв: 417

Коментарi