• Ви знаходитесь тут:

  • головна
  • Новини
  • Хвилини мистецтва - хвилини творчості

Хвилини мистецтва - хвилини творчості

2017-03-27

/Files/images/2016-2017_nr/хец-4.JPG

Людина – істота дуже допитлива, її завжди вражає краса.

Адже вона є в усьому. Завдяки прагненню людини до краси виникло мистецтво.

Світ мистецтва великий і різноманітний. Він сповнений розмаїттям кольорів, звуків, образів. У ньому, як у дзеркалі відображаються найкращі думки людей, прагнення до краси і щастя. Барвистість картин, задушевність пісень, майстерна гра акторів все це дає нам насолоду, духовно збагачує.

Людина здавна прагнула оточити себе мистецькими речами, прикрасити своє житло і одяг, побут. Воно виникло завдяки прагненню людини до краси, творчості, прекрасного.

Мистецтво – чарівний світ краси, що з давніх давен приваблює до себе людей. Майже сорок тисячоліть існує на землі мистецтво. Воно створене людиною і є невід’ємною частиною її життя, її вічним супутником. Людина – автор величезної кількості різноманітних мистецьких творів, де вона постає художником і композитором, скульптором і архітектором, поетом, творцем кіно і телебачення.

Мистецтво об’єднує всі види художньої творчості. Воно – основа художньої культури. (http://school2saki.krimedu.com/ru/article/vikhovnii-zakhid-na-temu-mistetstvo--charivnii-svi-2.html)

Саме протягом тижня предметів художньо-естетичного циклу можна повністю поринути в цей чарівний світ...

Тиждень предметів художньо-естетичного циклу під гармонійною назвою "Хвилини мистецтва - хвилини творчості" пройшов з 20 по 24 березня 2017 року.

Напротязі тижня учні мали змогу взіти участь у виставці малюнків "Веселкова палітра". змаганні юних ерудитів "Головоломки зі світу музики" із музичними кросвордами, ребусами та загадками. Юні художникипрезентували свої роботи на виставці авторського малюнка. Для підвищення загального культурного рівня - стінгазета "Цікаве зі світу музики" та виставка "Художники україни".Крім того учні 5-11 класі відвідали урок-експедицію "Незвідана музична Україна" де побачили й почули давні українські музичні інструменти й доторкнулися до музичної історії рідного народу. Тиждень завершився нагородженням найкмітливіших та найактивніших учасників грамотами та подяками.

/Files/images/2016-2017_nr/хец-1.JPGурок-експедиція "Незвідана музична Україна" /Files/images/2016-2017_nr/хец-2.JPG/Files/images/2016-2017_nr/хец-3.JPG/Files/images/2016-2017_nr/хец-5.JPGВиставка "Художники України"/Files/images/2016-2017_nr/хец-6.JPGРозгадування музичних загадок/Files/images/2016-2017_nr/хец-7.JPG/Files/images/2016-2017_nr/хец-8.JPG/Files/images/2016-2017_nr/хец-9.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 423

Коментарi