«Україно, пам’ятай своїх героїв!»

2017-02-20

/Files/images/2016-2017_nr/НС-1.jpg

20 лютого за Указом Президента в Україні відзначали День пам’яті Небесної Сотні вшановуючи пам'ять загиблих. Тому і в Іршиківському НВК відбулася лінійка – реквієм «Україно, пам’ятай своїх героїв!». Усі хто був присутній в скорботі схилили низько голови перед пам’яттю людей різного віку – героями Небесної сотні. Тисячі поранених і майже 100 людей було вбито снайперами та бійцями спецпідрозділів міліції. Серед них – науковці, викладачі, студенти, вчителі, художники, архітектори, театральні режисери, громадські активісти. Кров цих людей стала вироком для злочинної диктатури. Ця «Небесна Сотня» своїм життям викупили свободу для мільйонів українців і дає шанс збудувати нову демократичну правову державу.

/Files/images/2016-2017_nr/НС-2.jpg

Кожен із цієї небесної Сотні, як і ми з вами мали свою сім’ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну.

Безсмертні душі вбитих і закатованих відійшли у небеса, але вони вічно житимуть в народній пам’яті, бо «Герої не вмирають!»

Кiлькiсть переглядiв: 324

Коментарi