Чарівне свято – Новий рік

2016-12-23

/Files/images/2016-2017_nr/нр17.jpg

Новий рік – це гарне свято, ялинка вбрана в яскраві іграшки, ліхтарики світяться, кульки, стрічки. Справді ж красиво? І на душі стає так радісно й тепло.

Новий рік – це прекрасна пора, свято, яке несе світло та щастя, переносить в казку. Тому радійте, вірте в чудеса і вони обов'язково стануться.

Закінчення першого семестру навчального року в школах співпадає з довгоочікуваними Новорічними та Різдвяними святами, яких так чекають і діти, і дорослі, тим більше, що попереду багатообіцяючі зимові канікули.

Коли діти дорослішають, дуже важливо зуміти зберегти у їх серцях віру в чудеса. А Новий рік – це свято, коли чудеса трапляються щосекунди. Школярі та малята в дитячих садочках з нетерпінням чекають цього дня, коли до них завітає чарівна Новорічна казка з Дідом Морозом, Снігуронькою, подарунками, яскраво – казковим бал-маскарадом та, звичайно ж, веселим хороводом біля красуні – ялинки.

І ось це чудо новорічної казки завітало до вихованців ДНЗ Іршиківського НВК. У цей святковий ранок личка дітей переповнювала радість в очікуванні чогось незвичайного. Всі малята були в дуже гарних новорічних костюмах, розказували віршики, співали пісні, брали участь у казковій постановці під назвою «Колобок», але особливе задоволення від свята отримали діти, коли Дід Мороз з Снігуронькою вручили їм солодкі подарунки.

/Files/images/2016-2017_nr/нр19.jpg

А вже пізніше відбулося новорічне дійство в 1-7 класах. До учнів завітала справжня казка під назвою «Незвичайні пригоди Буратіно та його друзів», яку підготували члени учнівського самоврядування 5-11 класів. Від кожного класу була продемонстрована новорічна програма, наповнена віршами про Новий рік, піснями, танцями, конкурсами, хороводами біля новорічної красуні. Особливо вразили присутніх учні 1-4 класів креативною інсценізацією новорічної казки «Чобіток». Неповторні новорічні костюми, артистизм учасників та дитяча зацікавленість зробила дійство новорічною казкою, на якій вручив подарунки сам Дід Мороз із Снігуронькою. Присутні батьки, запрошені гості та самі діти, які брали участь у цьому святі, поринули у дивовижний світ казкових пригод.

/Files/images/2016-2017_nr/нр15.jpgНоворічна казка «Чобіток» - учні 1-4 класів/Files/images/2016-2017_nr/нр18.jpg

/Files/images/2016-2017_nr/нр14.jpgСценка «Курочка Ряба на новий лад» - учні 5 класу

А що стосується старшокласників 8-11 класів, то і вони не залишились без новорічної казки. Для них 23 грудня відбувся казковий бал-маскарад під назвою «Сучасна снігуронька», який вели члени учнівського самоврядування 8,10 і 11 класів. Традиційно новорічне свято розпочалося з вітань та найкращих побажань учням, вчителям та батькам від директора Іршиківського НВК С.В. Мельничук. Після теплих привітань Світлана Василівна вручила грамоти, подяки, новорічні подарунки й слова вдячності найкращим учням нашої школи – переможцям районних предметних олімпіад й творчих конкурсів та вручила подяки всім вчителям – предметникам, які підготували учнів. Далі кожен клас приємно здивував гостей уміло підібраними та поставленими новорічними номерами з високим рівнем артистизму, вокалом та хореографією. Діти отримали багато задоволення, незабутніх вражень та позитивних емоцій, показали свої таланти під час виступів, проявили увагу, спритність, ерудованість у конкурсах. Кожен захід пройшов неперевершено і яскраво. Сподіваємось, що цей святковий настрій залишиться у них надовго, давши сильний поштовх на добрі та позитивні звершення у новому 2017 році!

/Files/images/2016-2017_nr/нр12.jpg/Files/images/2016-2017_nr/нр9.jpgСценка «Черевички» за участю учнів 10 класу/Files/images/2016-2017_nr/нр8.jpgУкраїнський жартівливий танець за участю учнів 10 класу /Files/images/2016-2017_nr/нр4.jpgПісня «Новий рік прийшов на Україну» у виконанні учнів 8 класу/Files/images/2016-2017_nr/нр3.jpgСценка «Троє поросят» за участю учнів 9 класу/Files/images/2016-2017_nr/нр2.jpgПісня «Новорічна» у виконанні учнів 9 класу/Files/images/2016-2017_nr/нр1.jpg

Тож нехай Новий рік буде щасливим і принесе усім нам ще більше гарних відчуттів та радісних моментів у житті.

З Новим роком та Різдвом Христовим!!!

Кiлькiсть переглядiв: 530

Коментарi