День Гідності та Свободи

2016-11-21

/Files/images/2016-2017_nr/IMG_4929.JPG

21 листопада в нашому НВК відбулася лінійка до Дня Гідності та Свободи

/Files/images/2016-2017_nr/7636.jpg

"Як свідчить історія із тисяч народів і народностей світу лише 200 виросли в нації – створили свої держави й домоглися визнання світової спільноти. Серед них і Україна. За час своєї незалежності Україна подолала шлях від формальної республіки в складі СРСР до відомої в світі держави. Більше 120 країн визнали її, а 90 країн встановили дипломатичні відносини.

Споконвічна боротьба за волю України не могла не дати паростки волі, паростки свободи. Україна здобула самостійність.

Сьогодні ми в скорботі й з великою вдячністю згадуємо Героїв Небесної сотні, котрі відтепер постійно споглядатимуть за нами та нашими вчинками. Майдан став символом боротьби, символом утвердження прагнень до європейських цінностей у споконвічно європейській державі. І за цю боротьбу, за нашу з вами свободу й оновлення країни заплачено страшну ціну: своє життя віддали найкращі. І більшість з них – молоді, сильні. Ті, хто лише починав жити…."

Учасники заходу щераз нагадали всім присутнім про важкий шлях України до незалежності та свободи, ще раз заслухали офіційний наказ президента про відзначення 21 листопада Дня Гідності та Свободи та вшанували хвилиною мовчання героїв Небесної Сотні...

Кiлькiсть переглядiв: 357

Коментарi