День Європи

2016-05-20

/Files/images/2015-2016_nr/Изображение 001.jpg

Сьогодні День Європи сприймають як символ миру та єдності. Це той день, коли всі європейці гуртуються навколо ідеї вшанувати свої спільні цінності та окреслити нові перспективи розвитку об'єднаної Європи.

/Files/images/2015-2016_nr/1-Изображение 009.jpgчлени євроклубу беруть участь у районній євровікторині

Дні Європи в Україні традиційно відзначаються з метою нагадати українцям, що вони є європейською нацією і розглядаються як практичний крок у напрямку зміцнення самоідентифікації України як європейської держави, причетної до традицій і цінностей Європи. (Методичні рекомендації до відзначення Дня Європи в Україні)

/Files/images/2015-2016_nr/1-Изображение 016.jpg

День Європи у 2016 році відзначається 21 травня.

Наш навчальний заклад провів активну роботу по відзначенні Дня Європи. Це інформаційні години, тематичні лекції, творчі конкурси, конкурси плакатів «Ми у Європі», тематичні виставки і ін. 20 травня 10 найактивніших учнів, члени євроклубу, взяли участь у районній євровікторині. Отримавши запитання, діти активно працювали протягом півгодини, потім матеріали їх роботи – бланк з відповідями та фото із відображенням активної роботи учасників вікторини – були відіслані на електронну адресу Старокостянтинівського РМК. Серед активних учасників у відзначенні Дня Європи слід відзначити й учнів початкових класів, які із захопленням малювали малюнки й плакати та провели флешмоб «Україна- європейська держава».

Кiлькiсть переглядiв: 279

Коментарi