• Ви знаходитесь тут:

  • головна
  • Новини
  • Акція "зігрій солдата" в межах проекту "За межею байдужості"

Акція "зігрій солдата" в межах проекту "За межею байдужості"

2016-02-08

/Files/images/2015-2016_nr/1-IMG_2028.jpg

Разом – переможемо!

Кажуть, що чужої біди не буває. ЇЇ, непрохану й неждану, легше подолати гуртом, об’ єднавши навіть найменші зусилля. Сьогодні розуміння цієї простої істини є, як ніколи, актуальним. Виборюючи мир і спокій української землі, захисники потребують надійного тилу : вони мають бути впевнені в нашій допомозі й підтримці.

/Files/images/2015-2016_nr/1--IMG_2027.jpgТому ніколи не стоїть осторонь від всенародної доброчинної толоки й освітянський колектив Іршиківського НВК. Нещодавно й учні, і вчителі взяли участь в акції «Зігрій солдата» в межах проекту Старокостянтинівської районної ради старшокласників «За межею байдужості» : долучилися до збору коштів на придбання спальних мішків для воїнів АТО.

Для учнів 1-11 класів було організовано конкурс малюнків «Теплом свого серденька я обігрію світ» У кожній роботі – власне бачення подій сьогодення , іноді вражаюче й несподівано доросле. Але всі юні доброчинці зійшлися думками в одному: нехай якнайшвидше в Україну прийде мир, спокій та благополуччя.

Кожен учасник акції на згадку отримав символічний значок. Як пам'ять про зроблену добру справу, як нагадування про громадянський обов’язок . Участь у таких акціях не лише об’єднує , вона не дає збайдужіти і зачерствіти нашим душам. Тож єднаймося в малому, щоб вибороти велике – майбутнє з дитячих малюнків.

Кiлькiсть переглядiв: 246

Коментарi