• Ви знаходитесь тут:

  • головна
  • Новини
  • Звернення до громадян Російської Федерації, які проживають на території України та за її межами

Звернення до громадян Російської Федерації, які проживають на території України та за її межами

2015-07-15

ЗВЕРНЕННЯ

до громадян Російської Федерації, які проживають на території України та за її межами

Ми, педагогічний колектив Іршиківського НВК, звертаємося до громадян Російської Федерації, які проживають на території України та за її межами щодо об’єктивної та правдивої оцінки суспільно-політичної ситуації та перебігу сучасних подій у нашій державі. Закликаємо до взаєморозуміння, сприяння і консолідації зусиль у прогресивному русі на підтримку українського народу та запобігання агресії відносно України. Висловлюємо глибоку стурбованість ускладненням політичних відносин з Росією, нагнітанням атмосфери непорозуміння, ворожості, руйнування сусідських відносин.

Сьогодні зрозуміло, як легко порушити відносини, як легко розпочати протистояння і навіть війну, і як неймовірно тяжко долати наслідки всього цього трагізму. Ця війна - дорога в нікуди, про це свідчить історична практика й досвід. Можна тільки уявити собі скільки пройде років, проживе поколінь, щоб відносини між російським та українським народами відновились і стали знову доброзичливими, братерськими, добросусідськими.

ТІЛЬКИ СПІЛЬНИМИ ЗУСИЛЛЯМИ І ДІЯМИМИ МОЖЕМО І ПОВИННІ ЗУПИНИТИ ВІЙНУ!

Найцінніше в житті народів будь-якої національності — це мир, людське життя, дружба і взаємодопомога. Слов'янська традиція духовного зв'язку і дружби між нашими народами має бути збережена.

Сподіваємося на взаєморозуміння.

З повагою колектив Іршиківського НВК.

Кiлькiсть переглядiв: 249

Коментарi